Cesta do hlubin choré slávistycké mysly

29.07.2010 21:37

   Protože se ocitáme uprostřed okurkové sézóny a jelikož jsou ostatní dopisovatelé neschopní cokoli napsat rozhodl jsem se po delší úvaze zveřejnit nesmyslný pamflet napsaný naším norským dopisovatelem, který je sice věrný fanoušek G12, ale zároveň je postižen přízní k jednomu podřadnému pražskému klubu. Upozorňuju, že s textem nemám vůbec nic společného, tak doufám, že se mě někteří jedinci zase nebudou ptát, jestli sem to psal já!! Já pouze necenzurovaně zprostředkovávám výplod jedné sešívané mysly, aby si naši čtenáři mohli udělat obrázek o "jejich" úrovni.

                                                                                                                                                                                                Herr Fronke

 

 

Už mi to nedá. V poslední době se zejména v médiich a několika nevěstincích v Chrudimi přímo strhla řekl bych až hystérie okolo sekrementů od psů v ulicích tohoto jinak poklidného městečka a okolo jakéhosi údajného flusance z úst Tomáše Řepky!!! Vynechme kecy o sekrementech a věnume se fotbalu. Viděl někdo ten flusanec!! Nebyla to kamufláž novinářů? A zamyslete se každý nad sebou, nepodali novináři přesně to, co jste chtěli vidět? Nečekali jste již netrpělivě na další tzv blikanec Tomáše Řepky?...Netrpělivě jste vzdychali, kdy se něco stane. Ale opravdu, bylo to tak jak se píše? Mohl tak hodný tvor, vzor pro děti, milenec kozomodelky Erbové, vzorný otec právě se díky němu se právě se rozpadající rodiny, mohl něco takového udělat?Zamyslete se nad tím, co je pravda..nebo co chcete aby byla pravda..vy...vy po stále extempórech bažících se čitatelů moderních plácků nazývající se masmédia.

Tomáš Řepka se narodil 2.1. 1974 ve Slavičíně. Bylo to hodné a klidné dítě, které milovalo fotbal. Od mala byl přísným, ale spravedlivým otcem veden k rozumnosti a pokoře. A díky této rozumnosti, rozvažnosti a právě pokoře a úctě k soupeřům se Tomáš dostal až do Sparty, symbolu čistého a nezkorumpovaného fotbalu a jednoho z mála klubů, kde se proslavili takový fotbalový činovníci, jakým bezesporu Ivan Horník, Petr Mach nebo bratři Rezešovci jsou. Ne náhodou klidný, poctivý, a soupeře respektující Tomáš spojil osud se Spartou. Tom si zahrál i za repre, kde měl ambice kvůli své klidné povaze být kapitánem, ale nestal se jím díky zlé osobě Vládi Šmicera. V nejlepších letech se stal oporou anglického West Hamu. Na sklonku kariéry se vrátil do Sparty, a od té doby je na něj doslova pořádán hon senzace chtivými mediami.

Je ženatý a právě se rozvádějicí. Má dvě děti. Také má milenku Vlaďku Erbovou, která ho má ráda kvůli jeho morálním vlastnostem, ne kvůli penězům, a to dobře Tomáš ví. Proto po asi 15 letech opouští svoji manželku a nachází klid u kozomodelky.

Nemohu proto pochopit, proč je v masmediích tolik hledající osoba. Nejčastější cíl senzacevyrábějících novinářů. A proto se ani nedivím, že média to ihned překroutí. Pojďme okamžik po okamžiku rozebrat situaci z onoho zápasu Sparta - Synot.

Blíží se konec, stav je 1-1, Tomáš klidně diriguje svůj tým do útoku. Má míč na svých kopačkách, cítí, že se zezadu někdo blíží. Ano, je to ten zákeřný Volešák. Rozvážný Tomáš nahrává míč spoluhráči, a náhle je zezadu brutálně nakopnut podlým Volešákem!!!! Zezadu nakopnut dobu po odehrání míče!!! Tomáš se bolestivě svíjí v bolestech, ale pak ho napadá, že by měl Volešákovi říct, že takhle se fotbal nehraje. Běží teda za ním a chce mu říct aby hrál ve smyslu fair play. Jak mluví, otevírá pusu, a vlétá mu do úst muška. Komu z nás se to nestalo!!! Asi každému. A jak každý z nás reaguje, když má mušku v dutině ústní? Nějaký prase a masachtějicí všežravec ji sní. Ale většinový zbytek populace zavře oči, zakašle a chce jí odflusnout!!!! A to je případ Tomáše!!!! Tomáš naklonil hlavu ve směru k Volešákovi, říká mu aby hrál čistě, že takhle se fotbal nehraje, že toto on nedělá. Nechápe doteď proc Vlček při derby před 3 rokama a Kysela minulé jaro při jeho snaze odehrát míč simulují:))). S nakloněnou hlavou k němu zády otočeného Volešáka říkající Tomáš Řepka otevírá pusu a vlétá mu tam muška. On ji chce vyhodit z úst, vyhodí ale pěkný kopec slin, který ale nedopadá na zem, ale bohužel na záda Volešáka, který se v tu nejméně vhodnou dobu zastavil a zkrátil tím prostor mezi ním a Tomášem. Do původního prostoru měl původně dopadnout heml s muškou, ale dopadl na záda protihráče, protože Tomáš když flusal si nevšiml, že Volešák zastavil a tím pádem zkrátil prostor pro heml. Jednoznačná vina Volešáka!!! Nešťastný moment, kdy se více událostí, (mluvící Řepka, muška v jeho ústech a zrovna se zastavující Volešak) vmísily v jednu událost, s výsledkem dopadnutí hemlu na záda Volešáka. Přitom je jasně vidět neúmysl Tomáše!!! Tak proč média pořádají doslova hon na čarodejnice!!! Končím s jasnou zprávou, Tomáš je nevinný, byl prokázán jasný neúmysl, nechtěná náhoda situací spojených v jeden celek. Být Tomášem, požadoval bych omluvu od Volešáka za jasný a neodpískaný faul na jeho osobu. Před disciplinárku by měl být povolán zákeřný Volešák, a ne vždy rozumně uvažující Tomáš Řepka.

s pozdravem, norská spojka a věrný fanoušek G12, Tomáš Bubeník

Zpět